Laden

Wie zijn we

Tuinen Verde ontwerpt en combineert met een duidelijke signatuur en filosofie, maar weten in hun tuinontwerpen altijd de wensen en eisen van de opdrachtgever terug te laten komen. Zo ontstaat na inventarisatie van de bestaande situatie én alle wensen en eisen van de opdrachtgever een specifiek tuinontwerp.

Een exclusief tuinontwerp wordt deskundig samengesteld. Deze wordt niet alleen afgestemd op de gebruiker, maar vooral ook op de bestaande ruimte en het bijbehorend pand.

De mooiste tuin ontstaat wanneer de ontwerper en tuinarchitect ook verantwoordelijk zijn en betrokken worden bij de realisatie van de tuin. Zij zullen met een extra kritisch oog kijken naar de uitvoering van de tuin en zorgen dat het uiteindelijke resultaat exact wordt zoals zij ontworpen hebben. Zowel kwalitatief als kwantitatief zullen zij geen genoegen nemen met minder en streven naar een optimaal eindresultaat van uw tuin.

Heeft u plannen met uw tuin, laat ons u dan adviseren.

Filip De Pooter

Tuinarchitect

Filip De Pooter

Filip is afgestudeerd als Tuin- en landschapsarchitect in 1997. Hij is sinds 2000 zelfstandig actief. Hij coördineert en werkt zelf zijn werven volledig af.

“It is better
to create
than to learn.
Creating
is the essence
of life.”

 

Julius Ceasar

Suana De Mees

Tuinarchitect

Suana De Mees

Afgestudeerd als Tuin- en landschapsarchitect in 1997. Zij heeft van het ontwerpen van tuinen haar passie gemaakt.

Waar staan we voor

  1. Exclusief tuinontwerp
  2. Zelfwerkend zaakvoerder
  3. Perfecte afwerking
  4. Bodemstaal
  5. Juiste plantenkeuze
  6. Constant overleg